Çok İşlevli Oyun Parkı (205)

6.711,86 TL
Kategori
Stok Kodu
BLTVX238
Fiyat
5.593,22 TL + KDV
*624,04 TL den başlayan taksitlerle!!

Ağaç Evi kalitesiyle üretilip, İstanbul için ücretsiz nakliye ve montaj.

Ağaç Evi güvencesinde 15 yıl garanti.

Ödeme durumuna göre pazarlık imkanı. (0554 4202049)

Her şeyden önce çocukların sağlığını düşünmemiz gerekir.

Ağaç Evi, üretimlerinde geleneksel malzeme olan ahşabı tercih ederek, bu malzemenin dış etkilerden minimum derecede etkilenmesi amacıyla emprenyeliyerek kullanmaktadır. Emprenye; ahşabın rutubet, su, nem, mantar, böcek …v.b. çevre, iklim şartlarından etkilenerek çürüme ve deforme olması sonucu hizmet dışı kalmasına sebep olan faktörlere karşı çeşitli kimyevi maddelerle belirli teknoloji ile korunması işlemidir. Emprenye işlemi için değişik metodlar mevcutsa da, emperenyenin azami derinliğe nüfus ederek uzun süre ahşabın korunmasını sağlayan en sağlıklı ve rasyonel çözüm kazanda VAKUM-BASINÇ metodtur. Ağaçevi firmasının bu işlemdeki en önemli farkı yıllardır emprenyeleme işleminde kullanılan hijyen açısından zararlı olan ve kanserojen madde içeren TAULEN kimyasalını redderek bunun yerine BASF lisansı ile ülkemizde üretilen WOLMANIT CB maddesini kullanmasıdır. Bu madde sayesinde ahşap üzerindeki cam, alüminyum ,bakır, bronz ve demir olumsuz etkilenmez.Korozyona sebep olmaz. Kokusuzdur ve malzemenin üstü emprenye işlemi sonrasında bile boyanabilir. Taulende olduğu gibi arsenik ve benzeri zehirli maddeler ihtiva etmez. Bu kimyasal sayesinde ahşabın yanıcılık özelliği de azalır. Malzemenin emperenyeleme işleminde kullanım miktarı yaklaşık olarak 10kg/m3 olarak belirlenmiştir.Bu oran maximum kötü koşullar için belirlenen limit olup uygulama ebatlama işlemi sonrası kazanlarda ahşabın vakumla (yaklaşık %96-60 dakika) hücre boşluklarındaki hava ve rutubetin alınarak basınçla (yaklaşık 8 bar-80 dakika) besi kanallarına zerk edilmesiyle olur. Bu işlem yaklaşık 160 dakika sürmektedir.

Emprenye işlemi sonrasında tüm ahşaplar suyu yönünde yüzeyi bezir yağı ile yağlanacak, kesiti (sokarası) yönünde de balmumu ile beslenecek, böylece nem ve diğer atmosferik etkiler ve küflenmeye karşı ahşap maximum dayanıklılığa ulaşıp fiziksel ortam fark etmeksizin en az 20 yıl kullanım süresine kavuşmuş olacaktır.

Bu kimyasal işlemlerin dışında, firmamız tüm ürünlerimiz de ahşapları birbirine zıvana geçme sistemiyle birleştirilmekte; zemine ise ürünlerin ayak ebatlarına göre T veya U formlu 5 mm. kalınlığında paslanmaz kromlarla , açılan betonarme pabuçlara tesbit etmektedir. Bu pabuçların dışında diğer tüm malzemelerde (profil, vida, zincir …vb.) de paslanmaz özelikli materyaller kullanılmaktadır.

Ahşabı benzersiz tasarım ve detaylarla harmanlayarak yılların deneyimine yeni deneyimler katmakta ve bu ürünlerini ISO 9001:2000 ve TSE normlarında Ümraniye'de 2000 m2 alana sahip iki ayrı atölyesinde 25 kişilik üretim; 9 kişilik idari personeliyle sektördeki yerini almıştır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çok İşlevli Oyun Parkı (205) Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. BLTVX238
Çok İşlevli Oyun Parkı (205)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.