İndirim

Züz Bilgi Zarı (Okul Öncesi- 4-7 yaş)

40,74 TL
32,59 TL
Stok Kodu
AGHNQRY9D5
Fiyat
37,04 TL + KDV
*3,03 TL den başlayan taksitlerle!!
Eğlence dolu bilgi oyunu... 54 kart, zar, ödül pulları. Kilitli plastik kutulu.
 
Hem okul hem de aile ortamında oynanan eğlenceli ve öğretici bir oyundur. Öğretmen, anne-baba veya bir başka yetişkin denetiminde oynatılır.

Kartlar arkalarındaki nokta sayısına göre gruplandırılarak ortaya bırakılır. Pullar ise kartlara yakın bir yere konulur. En büyük zarı atan oyuncu, oyunu başlatır. Oyuncu attığı zara uygun olan kartlardan birini seçerek alır ve oyun liderine verir. Lider, karttaki yönergeleri okur. Yönergelere uygun cevap veya tepkiler veren oyuncu, pir pul kazanır. Yönergelere uymayan veya yanlış tepki veren oyuncu, bir pulunu oyun alanındaki pulların içine koyar. Çıkan kartlar, oyun alanının başka bir yerine bırakılır. Böylece bütün kartlar bitinceye kadar oyun devam eder. Oyunun sonuna doğru yerdeki kart sayısı azalacağı için atılan zara uygun yerde kart kalmamışsa, oyun sırası diğer oyuncuya geçer. Oyunun sonunda en çok pul toplayan oyuncu birinci olur. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Züz Bilgi Zarı (Okul Öncesi- 4-7 yaş) Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. AGHNQRY9D5 Züz Bilgi Zarı (Okul Öncesi- 4-7 yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.