İndirim

Züz Bilgi Zarı (İlkokul, 7-10 yaş)

200,00 TL
160,00 TL
Stok Kodu
AGHNQRY9D5UY
Fiyat
181,82 TL + KDV
*14,88 TL den başlayan taksitlerle!!
Eğlence dolu bilgi zarı... 220 soru, 54 kart, ödül pulları
 
Hem okul hem de aile ortamında oynanan eğlenceli ve öğretici bir oyundur.
Kartlar arkalarındaki nokta sayısına göre gruplandırılarak ortaya bırakılır. Pullar ise kartlara yakın bir yere konulur. En büyük zarı atan oyuncu, oyunu başlatır. Sırası gelip zarı atan oyuncunun sağındaki kişi zara uygun olan bir kartı çeker ve karttaki 4 sorudan herhangi iki tanesini sorar. Her iki soruya cevap verirse, bir pul kazanır. Sadece bir soruya doğru cevap verirse pul kazanmaz ve pul kaybetmez; ancak kartta yazılı olan ceza uygulanır. Eğer her iki soruya yanlış cevap verirse veya cevapsız bırakırsa bir pulunu soru soran arkadaşına verir. Sonra oyun sırası diğer oyuncuya geçer. Çıkan kartlar, oyun alanının başka bir yerine bırakılır. Böylece bütün kartlar bitinceye kadar oyun devam eder. Oyunun sonuna doğru yerdeki kart sayısı azalacağı için atılan zara uygun yerde kart kalmamışsa, oyun sırası diğer oyuncuya geçer. Oyunun sonunda en çok pul toplayan oyuncu birinci olur. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Züz Bilgi Zarı (İlkokul, 7-10 yaş) Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. AGHNQRY9D5UY
Züz Bilgi Zarı (İlkokul, 7-10 yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.