İndirim

Üçlü ve Dörtlü Sıralama kartları (96 kart)

220,00 TL
176,00 TL
Stok Kodu
EJYCDIT5
Fiyat
183,33 TL + KDV
*16,36 TL den başlayan taksitlerle!!

3'lü olay sıralama kartları, toplam 48 kart (16 olay).

4'lü olay sıralama kartları, toplam 48 kart (12 olay).

Kullanma kılavuzu kutuda yer almaktadır. Kartların altında sıra numarası verildiği için takibi kolaylaştırılmıştır.

Muhakeme, ilişkilendirme, dikkat yöneltme, ifade becerilerinin gelişimi ve genel olarak zeka gelişimini desteklemeyi hedefler.  Okul öncesi (4-6 yaş arası) çocukların eğitiminde ve özel eğitimde kullanılabilir. 

Kartlar 350+350 gram Lüks Amerikan Bristol kağıda basılmıştır.

70X100 mm ebatındadır.

Arka ve önü selefonludur.

Kilitli plastik kutudadır.

Resimler illustrator Murat Tanhu tarafından yapılmıştır.

KARTLARI NASIL KULLANABİLİRSİNİZ?

1.       1. Eylemleri adlandırma: Karttaki kişi ve nesnelerin ne olduğuna ilişkin sorular sorulur.

2.    2. Olayı oluş sırasına göre sıralama: Her bir olayı anlatan kartlar karışık olarak çocuğun önüne bırakılır ve kartları oluş sırasına göre dizmesi sağlanır. Çocuğun okuma-yazma becerisi varsa kartların altındaki takip numaraları kağıt veya etiketle kapatılır. Gerekirse birkaç olayın doğru sıralanışı çocuğa gösterilir.

3.     3. Kartlardan hikâye oluşturma: "Hadi kartlara bakarak bir hikâye oluşturalım” denilir ve olayın ilk kartı çocuğa gösterilir. Resimli kartta gördüklerini anlatması söylenir. Gerektiğinde 5N-1K (kim, ne, ne zaman, nerede, nasıl ve neden) soruları ve hikâyenin akıcılığını sağlayıcı ipuçlarıyla hikaye oluşturma süreci desteklenir ve hikaye zenginleştirilir.

4.     4. Olayın sonucunu tahmin etme: Olayı anlatan ilk kart çocuğa gösterilir (örneğin, elinde pantolon olan çocuğun olduğu kart). Ne yapıyor, sorusu sorulur: Çocuk muhtemelen şöyle cevap verecektir: "Elinde pantolon var veya çocuk pantolonu tutmuş.” Sence ne yapacak, diye sorulur veya sen olsaydın ne yapardın, gibi sorularla empati kurması ve kendisi hakkında farkındalık düzeyinin yükselmesi sağlanır.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Üçlü ve Dörtlü Sıralama kartları (96 kart) Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. EJYCDIT5
Üçlü ve Dörtlü Sıralama kartları  (96 kart)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.