Yeni
İndirim

Otizm El Rehberi (TEACCH Programı)

120,00 TL
108,00 TL
Stok Kodu
UZDKW578UI
Fiyat
120,00 TL + KDV
*10,04 TL den başlayan taksitlerle!!

Bazı eğitimcilerin doğrudan sonuca dönük bir çalışma yaptığını görüyoruz. Farklı davranışları ortadan kaldırmak için doğrudan davranış terapisine dayalı bir eğitim yöntemi kullanıyorlar. Bazı eğitimciler ise sonucu doğuran nedenlere yönelik bir eğitim yöntemi ile çalışıyor. Bu da çocuğun dünyasına girmek ve onun davranışlarının ardında yatan düzeni bulabilmektir. Çocuğun davranışlarının altında yatan rutin ve kurallara ulaşılıp, eğitim bunlar üzerine hazırlanıyor.

 Davranışçı yöntem olan LOVAAS ve nedene dayalı TEACCH Programının, bugün eğitimde kullanılan 2 büyük program olduğu biliniyor. Biz burada her ikisini de işliyoruz. Siz çocuğun seviyesine ve kapasitesine göre seçimi yapacaksınız. Hangi çocuğa hangi yöntem ya da yöntemin hangi parçasının uygun olduğu konusunda sağ duyunuzu kullanmalısınız. Her iki yöntemle de eğitimde çok iyi sonuçlar alınabiliyor.

168 sayfa

Yuka Kids Yayınları

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Otizm El Rehberi (TEACCH Programı) Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. UZDKW578UI Otizm El Rehberi (TEACCH Programı)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.