Okul Öncesi Çocuklar İçin Oyunlar

61,11 TL
Stok Kodu
PVCEKR36
Fiyat
55,56 TL + KDV
*5,68 TL den başlayan taksitlerle!!

OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLAR İÇİN OYUN 

Kategori : Rehber Kitaplar

Yazan : Yrd. Doç. Dr. Elif Ç. Öncü - Esra ÖZBAY 

ISBN : 975499313-0 

Açıklama :

Bu kitap çocukların gelişim ve eğitimlerinde önemi tartışmasız olarak kabul edilen oyunla ilgili olarak başta Kız Meslek Liseleri’nin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinde okuyan öğrenciler ile üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümlerinde okuyan öğrenciler olmak üzere okul öncesi alanında çalışan tüm meslek grupları için hazırlanmıştır.

Çocukların oyunlarında kullanabilecekleri ve sadece sanatsal ya da görsel amaçlarla hazırlanmış materyaller yerine oyunlarda çeşitli amaçlarla kullanılabilecek, farklı kullanım ve değerlendirme fırsatları sağlayan materyallerden örneklere de yer verilmektedir. Bu etkinliklerde amaç, fazla ayrıntı ve materyal gerektirmeden basitçe hazırlanabilecek, fakat çocukların hayal güçleriyle ve yaratıcılıklarıyla zenginleşip çeşitlenecek nitelikte oyun materyalleri hazırlamak için eğitimci ve/veya uygulayıcılara alternatif fikirler sunmaktır.

Özellikler:13X19.5- Siyah-Beyaz, 1.Hamur Kağıt, Selefonlu Karton Kapak, 103 Sayfa

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Okul Öncesi Çocuklar İçin Oyunlar Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. PVCEKR36
Okul Öncesi Çocuklar İçin Oyunlar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.