Nesnelerle Etkinlikler

61,11 TL
Stok Kodu
CJNQBKN7
Fiyat
55,56 TL + KDV
*5,68 TL den başlayan taksitlerle!!

Ülkemizde okul öncesi eğitim gün geçtikçe yaygınlaşmakta ve önemi anlaşılmaktadır. Okul öncesi eğitimin amaçlarına ulaşabilmesindeki en büyük etmen eğitim programlarının niteliği ve doğru bir şekilde uygulanabilmesidir. 2002 yılında 36-72 aylar arasındaki çocuklar için hazırlanmış okul öncesi eğitim programında değişiklikler yapılarak uygulamalarda konu temelli öğretim değil, hedef ve kazanılması beklenen davranışlara ulaşmak amacıyla öğretim plânlarının hazırlanması gerektiği belirtilmiştir. Bu doğrultuda uygulanacak plânlarda kavram öğretiminin de ön plânda olduğu görülmektedir. Kavram öğretimine uygulanacak tüm etkinliklerde yer verilmesi mümkündür. Kavramlar, özellikle çocukların bilişsel ve dil gelişim alanlarındaki becerileri kazanmalarında önemli bir yer tutmaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nesnelerle Etkinlikler Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. CJNQBKN7
Nesnelerle Etkinlikler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.