İndirim

NEŞELİ KALEMLERLE DİKKAT OYUNU

80,00 TL
64,00 TL
Stok Kodu
BPTXZ4672
Fiyat
72,73 TL + KDV
*5,95 TL den başlayan taksitlerle!!

NEŞELİ KALEMLERLE DİKKAT OYUNU / 4-77 yaş

Oyuncu Sayısı: 2-3-4

Amaç: Görsel dikkat ve hafızayı güçlendirme

Oyun: Küçük kartlar oyunculardan biri tarafından karıldıktan sonra, her oyucuya 5’er adet verilecek şekilde (iskambil kâğıdı gibi) birer birer dağıtılır. Oyucular kartlarını göremeyecekleri şekilde tutarlar. Kartları dağıtan oyuncu, büyük kartları kararak ortaya bırakır ve en üst kartı açar.

Oyuncular 10–20 saniye kartta baktıktan sonra, ortadaki kartı kapatır. Herkes kartlarını açar ve ortadaki kartta bulunan kalemlerden kaç tanesinin elinde olduğunu hatırlamaya çalışır. Hatırladıklarını kapalı bir biçimde önüne bırakır. Herkes kartlarını önüne bıraktıktan sonra ortadaki kart açılır, kimin kaç kartı hatırlayıp hatırlamadığı belirlenerek bir kâğıda yazılır. Oyunun sonunda en az hata yapan oyuncu birinci olur. Ortalama on oyun oynanır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
NEŞELİ KALEMLERLE DİKKAT OYUNU Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. BPTXZ4672
NEŞELİ KALEMLERLE DİKKAT OYUNU

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.