İndirim

Lotto - Resimli Tombala

130,00 TL
104,00 TL
Stok Kodu
BCHVW489A
Fiyat
118,18 TL + KDV
*9,67 TL den başlayan taksitlerle!!
6 ana kart, 48 tamamlayıcı kart (toplam 54 kart) 
Rakam- Nesne Eşleme becerisini kazandırmak amacıyla üretilmiş bir lotto oyunudur. Gruplama becerisi kazandırarak, çocuğun çevresinde gördüğü nesne ve varlıkları tanımayı sağlar. Ev eşyaları, hayvanlar, taşıtlar, sebzeler, meyveler ve sayıların olduğu resimli kartları içerir. Bireysel ve grup kullanımı için uygundur.

Nasıl oynanır?

Bireysel kullanım için, ana kartlar açık bir şekilde masanın üzerine veya yere bırakılır. Küçük kartlar ters çevrilerek üst üste konulur. Kartlar sırayla alınır ve hangi ana karta ait olduğu belirlenir. Örneğin 4 koyun olan kart çıkmışsa, hayvanların olduğu karttaki 4 sayısının yazılı olduğu yere bırakılır. Böylece bütün kartlar sırayla ana kartlara yerleştirilir.

2 ve daha fazla oyuncu olduğunda her bir oyuncuya bir anakart verilir. Küçük kartlar ters çevrilerek ortaya bırakılır, oyuncular sırayla birer kart alır; elindeki anakarta ait ise alır değilse tekrar aldığı yere bırakır. Elindeki kartı tamamlayan oyuncu oyunu kazanmış olur.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lotto - Resimli Tombala Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. BCHVW489A
Lotto - Resimli Tombala

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.