İndirim

Dikkat Egzersizleri 5. Sınıf (Dikkat ve Zihin güçlendirci Deluxe Seri)

120,00 TL
96,00 TL
Stok Kodu
CGKQWZ241CFB
Fiyat
120,00 TL + KDV
*8,93 TL den başlayan taksitlerle!!

Dikkat ve Zihin Güçlendirici Deluxe Seri..
128 sayfa renkli ve resimli.

   Dikkat ile başarı arasında güçlü bir bağ vardır. Dikkatli olmayan öğrenemez, öğrenmeyen ise başarılı olamaz. Okul yaşamındaki başarısızlığın önemli bir nedeni dikkatsizliktir. Öğrenilen bilgi ve yaşantıların bellekteki kalıcılık düzeyi ile dikkat arasında da önemli bir ilişki vardır. Yaşamımızda kolayca öğrendiğimiz şeylere daha çok dikkat kesilmişizdir. Az dikkatle takip ettiğimiz yaşantıların zihnimizdeki yeri hep siliktir.
   Dikkat, ilginin bir konu veya durum üzerinde toplanmasıdır. Birey, bütün duygu ve düşünceleriyle ilgili konuya odaklanır. Dikkat eksikliği kavramı ise, dikkatini bir konu üzerinde yoğunlaştıramayan bireyler için kullanılan bir kavramdır.
   Dikkat olmadan öğrenme gerçekleşemez. Çünkü öğrenilmesi gereken konuya öncelikle odaklanmak gerekir. Odaklanma olmayınca bilgilerin belleğe ulaşması mümkün olmaz. Bu da öğrenmeyi engeller. Öğrenme için dikkat kalitesinin yüksek olması gerekir. Eğer çocuk dikkat sorunu yaşıyorsa yaşam boyu öğrenme ile ilgili sorunlarla karşı karşıya kalır.
Her bireyin zaman zaman dikkat süresi düşebilir. Ayrıca çok dikkatli olan bazı kişiler bir süre sonra çok dikkatsiz olabilmektedirler. Örneğin sürekli yapılan bazı eylemlerin dikkat süresinin düşmesinde rol oynadığına ilişkin veriler bulunmaktadır; uzun süreli televizyon seyretmek, bilgisayar oyunları oynamak dikkat kalitesini bozan önemli etkenlerdendir.
   Ayrıca zihni meşgul eden birçok düşünce ve ruhsal sıkıntılar da dikkat süresini olumsuz etkiler. Ancak var olan dikkat süresi, eğitsel çalışmalarla arttırılabilir. Bu da dikkatin aktif tutulmasıyla mümkün olabilir, başka bir ifadeyle dikkat gerektiren çalışmalar/işler yapıldıkça dikkat süresinde ve kalitesinde de artış olmaktadır. Sette yer alan egzersizler bu ilkeye hizmet etmek amacıyla geliştirildi.
   Bu set, normal gelişim gösteren çocuklar için hazırlandı. Bundan dolayı dikkat süresini arttırmak, dolayısıyla başarılı olmak isteyen her öğrenci bu etkinlikleri yapabilir. Ayrıca dikkat eksikliği sorunu yaşayan ve özel öğrenme güçlüğü olan çocukların eğitiminde de etkin olarak kullanılabilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dikkat Egzersizleri 5. Sınıf (Dikkat ve Zihin güçlendirci Deluxe Seri) Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. CGKQWZ241CFB
Dikkat Egzersizleri 5. Sınıf (Dikkat ve Zihin güçlendirci Deluxe Seri)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.