İndirim

Dikkat Akademisi 4. Sınıf

300,00 TL
240,00 TL
Stok Kodu
BFHIJRWZCDS
Fiyat
300,00 TL + KDV
*22,31 TL den başlayan taksitlerle!!

 

4 kitap, toplam 520 sayfa. Birinci hamur kağıt, lüks baskı.

Tamamı renkli ve resimli. Dikkat ve Hafıza Güçlendirici Egzersizler...

Kitapların en önemli özelliği, her sayfada iki farklı alıştırmanın yer almasıdır. Temel alıştırma görsellerle zenginleştirilmiş ve sayfanın bütününe yayılmıştır. İkinci alıştırma ise, her sayfanın alt kısmındaki renkli şeridin içinde yer almakta; bilişsel gelişimi ve okul derslerini destekleyici özelliğe sahiptir.

Özellikle televizyon, PC oyunları gibi ve diğer olumsuz çevre koşullarından dolayı oluşan dikkat eksikliği ile çeşitli etkenlerden kaynaklanan öğrenme sorunlarını azaltmayı hedeflemektedir. Böylece çocuklar var olan gerçek potansiyellerini ortaya koyabilme olanağına sahip olacaklardır.

Kitaplar yatay olarak tasarlandığı için kullanımı oldukça kolaydır. Alıştırmaları büyük bir keyifle yapacak olan çocuk, hem birçok bilgiyi hem de bilgiye ulaşmanın yolunu öğrenerek gelişecektir. Kesintisiz ve kalıcı öğrenmeyi amaçlayan setlerimizin genel yararlarını şu kavramlarla özetleyebiliriz:

Görsel Dikkat - Aritmetik dikkat - Motor Dikkat - İşitsel Dikkat - Muhakeme - İlişkilendirme - Hafıza - IQ - Konsantrasyon - Motivasyon

 


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dikkat Akademisi 4. Sınıf Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. BFHIJRWZCDS
Dikkat Akademisi 4. Sınıf

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.