İndirim

Akıllı Bebekler

168,06 TL
117,64 TL
Stok Kodu
BdfDGQUV68
Fiyat
152,78 TL + KDV
*10,94 TL den başlayan taksitlerle!!

Tüm uzmanlar çocuğun zeka gelişiminin anne karnında başladığı konusunda birleşiyor. Bebeğin 9 aylık oluşundan itibaren kullanılan bu harika setle ona ilk kavrama becerilerini kazandırabilir ve onun zeka gelişimine büyük katkıda bulunabilirsiniz...

Akıllı Bebek Eğitim Seti, çocuğunuzun kavramayla ilgili becerilerini artıracaktır; hayal edebilme, uzaklıkları algılayabilme, sanatsal ve matematiksel düşünebilme, detayları çözebilme ve daha fazlası...

Dünyanın dört bir yanındaki büyüme ve büyütme tarzları dikkate alınarak küresel bir perspektifle hazırlanan Brainy Baby - Akıllı Bebek VCD`leri, çocuğunuz için rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor. Her VCD ona farklı bir öğrenme serüveni sunuyor.

Ayrıca Dr. T. Berry Brazelton, Dr. J. Felton Earls, Dr. Bruce Perry, Irving Harris, Dr. April Binasich ve Dr. Barbara Bowman gibi önemli beyin gelişimi araştırmacılarının görüşlerini ve deneyimlerini içeren Gelişmenin On Temel Taşı VCD`si ile çocuğunuzun ilk yıllarında onun zihinsel gelişimine yardımcı olmanın en güvenilir yollarını öğreneceksiniz.

Bu setin içinde bulabileceğiniz VCD`ler;

Abece,

Şekiller ve Renkler,

Sayılar,

Hayvanlar,

Sağ Beyin,

Sol Beyin,

İngilizce,

Mozart
 
Vivaldi
 
Bach
 
Bethoven
Bebeğinizin okul öncesi dönemine kadar çeşitli erken öğrenim temellerini tanımasına yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir.

 

Her kutu içindeki VCD’ ler 45 dakika uzunluğundadır; klasik müzik ve eğlence ile desteklenmiş CD ve rehber kitaplarından oluşmaktadır. Serinin içindeki bütün VCD’ ler, çocuğunuzla birlikte izlemeniz için tasarlanmıştır. Bu set dünyanın dört bir tarafındaki büyüme ve büyütme tarzları dikkate alınarak, tamamen küresel bir perspektifle hazırlanmıştır. Set uluslararası platformda birçok ödül kazanmıştır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Akıllı Bebekler Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. BdfDGQUV68 Akıllı Bebekler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.