İndirim

ARİTMETİK DOMİNO / 4 İşlem Dikkat oyunu

80,00 TL
64,00 TL
Stok Kodu
BPTXZ467A7
Fiyat
72,73 TL + KDV
*5,95 TL den başlayan taksitlerle!!

 ARİTMETİK DOMİNO / 4 İŞLEM DİKKAT OYUNU / 7-77 yaş

Amaç: Öğrencilerin 4 temel işlemle ilgili becerileri ile hızlı düşünme, karar verme ve odaklanma gibi becerilerini geliştirir.

Oyuncu sayısı: Gurup

1. Her oyuncuya 4 kart verilir. Oyuncular kartlarını açık olarak önlerine dizerler.

2. Bir kartta açık olarak oyunun ortasına bırakılır. Kalan kartlar ise oyunun uygun bir yerine kapalı bir biçimde bırakılır.

3. Oyuna başlamak için zar atılır ve en yüksek zarı atan oyuncu oyuna başlar.

4. Önündeki kartların üzerindeki işlemlerin sonucu, ortadaki kartın iki ucundaki işlemlerden birinin sonucu ile aynı ise, o uca kartını koyar. Eğer, elinde yoksa kart destesinden bir kart çeker ve onun üzerindeki işlemlerin sonucuna bakar, ortadaki kartın uçlarındaki işlemlerden birinin sonucu ile aynı ise bırakır, değilse önüne koyar ve ‘‘pas’’ diyerek sırayı diğer oyuncuya verir.

5. Aynı kural diğer oyuncu için de geçerlidir. Böylece elindeki kartları ilk bitiren oyuncu oyunu kazanır. Diğer oyunculara, ellerinde kalan kart sayısı kadar ceza puanı yazılır. Yerdeki kartlar bittiği halde hiçbir oyuncu elindeki kartı bitirmemişse, elinde en az sayı olan kişi oyunu kazanır.

Belli sayıdaki (Örn.5) oyundan sonra en az ceza puanı alan oyuncu birinci seçilir.


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ARİTMETİK DOMİNO / 4 İşlem Dikkat oyunu Özel Eğitim, Okul Öncesi, Çocuk Eğitimi, Psikoloji, Kişisel Gelişim, Eğitici Materyal ve Oyuncaklar, Kırtasiye ilgili geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir. BPTXZ467A7 ARİTMETİK DOMİNO / 4 İşlem Dikkat oyunu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.